Cech
Producentów
Żywności
Katowice

Pomoc dla pracowników szpitali-posiłki


03 04'20

Szanowni Państwo,przekazuję dane 2 lokalizacji gastronomicznych w celu dostarczenia towarów do przygotowania żywności dla szpitali zakaźnych.

Na dzisiaj mamy pod opieką 2 szpitale w Chorzowie, szpital w Raciborzu, Tychach i Zawierciu.

Koordynację dostaw będzie prowadzić Pani Daria Mróz – pracownik Izby Rzemieślniczej w Katowicach. Tel. 737-461-900

oto dane kontaktowe do kuchni, gdzie już można składować półprodukty i gdzie będą one przetwarzane:

Gastro Serwis II – stołówka przy Zespole Szkół nr 1 im. gen. Jerzego Ziętka Katowice-Zawodzie, ul Staszica, otwarte od 9.00 do 17.00 właściciel: Janusz Langfrot, tel. 605 251 054

Diecezjalny Ośrodek Formacyjny Diecezji Gliwickiej w Nędzy Nędza (gmina Kuźnia Raciborska, powiat raciborski), ul. Kościelna 6, non stop dyrektor: ks. Krzysztof Misiuda, tel. 797 474 966